Thursday, 8 October 2015

Just My 2 Cents

Dear Friends,
This is only my 2 cents words.

Mohon ampun, mohon maaf kalau ada yang terasa.
Saya ni kira newbie dalam blogging ni.
Harap ramai yang membantu.

Saya suka blogwalking
tapi saya selalu dapat masalah macam ni
PC saya hang!!!


You know why???
Sebab ramai blogger suka letak iklan penuh dekat blog.
Buka je blog dia terus hang semua.
Kesian saya..tak sempat pun nak baca apa yang you all tulis tau.
Dengan pop up iklan lagi..
Bila saya tutup je blog dia, semua berjalan lancar kembali.
Harap ada yang prihatin.

Sorry meroyan siang-siang hari 
Salam Jumaat semua!

3 comments:

  1. haha, jalan sini. hang sebab bukak byk sangat tab ke.. hehe salam kenal

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak buka banyak tab pun..tapi banyak blog yang ada iklan. Maybe internet xboleh support kot tu yang hang. Hihi..

      Salam kenal ya :-)

      Delete